Shakra Yoga

Je bent tijdens de sessie aanwezig in het moment, leert gedachten te verstillen en spanning in je lichaam te voelen en los te laten. Achteraf voel je je weer sterker, meer in balans, heb je een beter contact met je fysieke lijf en ben je energetisch opgeladen.

De yoga die ik aanbied, is zoveel meer dan enkel lichaamswerk, het is een “tool” naar een ruimer bewustzijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel!

YOGA
tought me to
LOVE ME
that's why
I LOVE YOGA

Ik baseer de sessies op Hatha-yoga met een persoonlijke toets van invloeden uit mijn verleden als personal coach en de kennis die ik nog dagelijks uit vakbladen haal.
Er is steeds een mooie balans tussen inspanning en ontspanning zodat je voelt dat je lichaam aan het werk is.
Je hartslag verhoogt, je doorbloeding wordt gestimuleerd en je spieren worden geactiveerd.

De “Sha” staat voor Shanna en voor sjamanisme, omdat ik graag de elementen van de natuur en de energieën (chakra’s) in de lessen betrek.
De “Kra” staat voor kracht. Hiermee bedoel ik zowel de fysieke kracht die je opbouwt als de mentale en emotionele veerkracht die je versterkt naarmate je vaker lessen volgt.

Deze yoga geeft je de kans om aan persoonlijke ontwikkeling te doen, jezelf onder de loep te nemen, in vraag te stellen en op een liefdevolle manier te aanvaarden. En wat je niet kan aanvaarden te leren loslaten of stapsgewijs te veranderen.